Wat is MMS?

Een oplossing van 28% Natriumchloriet en gedestilleerd water.
Het succes van MMS hangt af van drie factoren: De productie van MMS, de aanmaak ervan en de toepassing.

De Productie
In principe is het zo dat MMS thuis kan worden gemaakt met gebruikmaking van gewone keukenapparatuur. Toch blijkt het verkrijgen van de juiste grondstoffen en het bereiden met de juiste verhoudingen voor veel mensen een stap te ver. Gelukkig is het goed mogelijk om hoge kwaliteit mms aan te schaffen bij een ervaren producent.

MMS is de term die gebruikt wordt om een Natriumchloriet oplossing te beschrijven die op zichzelf geen netto positief effect heeft. Pas wanneer deze Natriumchloriet oplossing wordt gemengd met een activator ontstaat een belangrijke oxidator die we als Chloordioxide kennen. MMS wordt altijd geleverd samen met een activator. Met andere woorden; kant en klare Chloordioxide is niet leverbaar (met uitzondering van het product CDS) en dient ter plekke te worden aangemaakt. Het hoog potentieel aan energie van Chloordioxide is maar 1 of anderhalf uur actief waarna het ontbindt in een onschuldig zout en water. Bij de productie van MMS is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van een zuivere vorm van Natriumchloriet. MMS Nederland maakt gebruik van gecertificeerde grondstof met een zuiverheid van ong. 80%. Dit is de maximaal haalbare zuiverheid. Bij hogere percentages is de stof niet meer stabiel.

Verder wordt gewerkt met gedestilleerd water dat voor samenvoeging met het Natriumchloriet eerst gevitaliseerd wordt. Dat water bijzondere eigenschappen heeft is sinds het begin van de vorige eeuw al wel duidelijk. Wat de eigenschappen zijn en wat het kan doen beginnen we nu pas te begrijpen. Masuru Emoto toonde met zijn fotografie al aan dat water te programeren is, dat het reageert op positieve of negatieve wenskracht en muziek. Het vitaliseren van het water zorgt ervoor dat het water zogezegd 'ontklonterd' en terugkeert tot haar authentieke drie kluster eenheid. Door dit ontklonteren wordt het water gemakkelijker door cellen opgenomen wat bevorderend kan werken.

De Aanmaak
De aanmaak komt neer op het mixen van druppels MMS met activator in een verhouding van 1 op 1 waarna het minimaal 30 seconden met elkaar moet reageren zodat Chloordioxide wordt gevormd. Iedere set die wij leveren komt met uitgebreide Nederlandstalige instructies.
 
De Toepassing
Chloordioxide kan worden ingezet voor drinkwaterreiniging, uitwendige desinfectie en het ontsmetten van voedsel, keukengerei, werkbladen ed. Een andere toepassing wordt beschreven door Jim Humble en betreft het intern reinigen van ons lichaam. Hierover mag MMS Nederland helaas geen details verstrekken en zult u zich op het internet moet begeven om daar de benodigde gegevens te vinden.
 
MMS Nederland bied klanten gratis ondersteuning via de email en telefoon om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onder aan deze pagina vind u de contact gegevens.